Пошуковий запит: (<.>A=Пархомець М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. |
Пархомець М. Доходи галузей тваринництва та шляхи їх збільшення у аграрних підприємствах регіону [Електронний ресурс] / М. Пархомець, Л. Уніят // Вісник Тернопільського національного економічного університету. - 2014. - Вип. 1. - С. 49-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vtneu_2014_1_6
|
2. |
Пархомець М. К. Доходи та фактори їх збільшення у сільськогосподарських підприємствах регіону: теорія, методика, практика [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят // Інноваційна економіка. - 2013. - № 9. - С. 83-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2013_9_13
|
3. |
Пархомець М. К. Економічна ефективність розвитку молочного скотарства у аграрних підприємствах регіону [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят // Сталий розвиток економіки. - 2014. - № 1. - С. 62-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sre_2014_1_10
|
4. |
Пархомець М. Фінансовий стан та напрями його поліпшення у сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / М. Пархомець, Л. Уніят // Економічний дискурс. - 2016. - Вип. 2. - С. 193-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ed_2016_2_23
|
5. |
Пархомець М. К. Економічна ефективність використання земельних угідь у конкурентному середовищі [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят // Український журнал прикладної економіки. - 2016. - Т. 1, № 1. - С. 153-162. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujae_2016_1_1_21
|
6. |
Пархомець М. К. Конкурентоспроможність молочно-м’ясного скотарства та фактори її формування [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець // Інноваційна економіка. - 2016. - № 3-4. - С. 71-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2016_3-4_13
|
7. |
Пархомець М. К. Аналіз дохідності основних галузей аграрних підприємств та напрямки її підвищення у західних областях України [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят // Науково-інформаційний вісник Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького. - 2015. - № 11. - С. 246-258. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nivif_2015_11_37
|
8. |
Пархомець М. К. Методичні засади та показники оцінки рівня конкурентоспроможності галузі зернового господарства регіону [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, І. С. Соловей // Інноваційна економіка. - 2015. - № 3. - С. 128-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2015_3_21
|
9. |
Пархомець М. К. Управління виробництвом молока на інноваційній основі як напрям розвитку конкурентоспроможного молочного скотарства у сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят // Інноваційна економіка. - 2018. - № 5-6. - С. 18-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2018_5-6_4
|
10. |
Пархомець М. К. Поняття, суть інновацій та технологічні уклади інноваційного розвитку агропромислового бізнесу [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, П. Р. Пуцентейло, Л. М. Уніят // Інноваційна економіка. - 2019. - № 5-6. - С. 41-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2019_5-6_6
|
11. |
Пархомець М. К. Інноваційні методи управління виробництвом зерна кукурудзи у сільськогосподарських підприємствах [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят // Економічний аналіз. - 2018. - Т. 28, № 3. - С. 176-183. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecan_2018_28(3)__25
|
12. |
Пархомець М. К. Активізація використання відновлюваних джерел енергії – об’єктивна необхідність поліпшення ресурсозбереження та підвищення конкурентоспроможності виробництва продукції аграрного сектору України [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, П. Р. Пуцентейло, Л. М. Уніят // Інноваційна економіка. - 2020. - № 5-6. - С. 122-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2020_5-6_17
|
13. |
Пархомець М. К. Шляхи підвищення ефективності виробництва продукції нутріївництва в агарних підприємствах [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець. // Ефективна економіка. - 2014. - № 12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2014_12_128
|
14. |
Пархомець М. К. Особливості та показники формування системи енергозбереження сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, В. В. Градовий // Інноваційна економіка. - 2021. - № 3-4. - С. 87-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2021_3-4_14
|
15. |
Пархомець М. К. Активізація використання енергоощадних технологій в рослинництві – запорука ефективного розвитку економіки підприємств України [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят, Н. П. Чорна // Інноваційна економіка. - 2021. - № 5-6. - С. 57-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2021_5-6_9
|
16. |
Пархомець М. Оцінка конкурентоспроможності зерна та напрями її підвищення у підприємствах [Електронний ресурс] / М. Пархомець, Л. М. Уніят, І. Соловей // Український журнал прикладної економіки. - 2017. - Т. 2, № 1. - С. 85-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujae_2017_2_1_11
|
17. |
Пархомець М. К. Організаційно-економічні та правові засади ефективного використання земельних угідь підприємствами України [Електронний ресурс] / М. К. Пархомець, Л. М. Уніят, Н. П. Чорна, Я. І. Костецький // Інноваційна економіка. - 2021. - № 7-8. - С. 17-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/inek_2021_7-8_3
|